martonas napisał(a):

Przez cały sezon (liga + puchar) grał w 15 meczach, z czego w 8 wychodził w pierwszej jedenastce, strzelił bramek zero (słownie ZERO!) Co to znaczy że nie dostał szansy?
I jeszcze co do tych bramek w ME, fajnie że strzela ale tam to nawet Łobo strzela, poza tym jak oglądałem skrót to w tej Koronie to jacyś gimnazjaliści chyba grają, (którym daleko do przeciętnych rosłych obrońców z ekstraklasy), więc się nie dziwcie że robił ich jak chciał. Nie żebym jakoś deprecjonował te jego gole, fajnie że gdziekolwiek cos strzela, natomiast za bardzo to bym się tym nie podniecał.
|
Już to komuś wyjaśniałem na tym forum. W tych meczach na początku jesieni zagrał dobre mecze. Zaliczył dwie asysty i raz po jego strzale ktoś dobił piłkę. Jakoś na początku wszyscy się zachwycali jego techniką i co? Nie wmówisz mi że Jirsak/Łobodziński jest od niego na tyle lepszy żeby nie dawać mu teraz szans. Dodatkowo teraz Mały nie może grać więc szansa jest wykorzystać Andiego. 7 bramek w dwóch meczach ME to też jest coś. Mimo beznadziejnego rywala.