Wyświetl pojedynczy post
wujekWojtek
Senior Member

Od: 02.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.04.2011, 21:51
martonas napisał(a):Wyświetl post
Przez cały sezon (liga + puchar) grał w 15 meczach, z czego w 8 wychodził w pierwszej jedenastce, strzelił bramek zero (słownie ZERO!) Co to znaczy że nie dostał szansy?

I jeszcze co do tych bramek w ME, fajnie że strzela ale tam to nawet Łobo strzela, poza tym jak oglądałem skrót to w tej Koronie to jacyś gimnazjaliści chyba grają, (którym daleko do przeciętnych rosłych obrońców z ekstraklasy), więc się nie dziwcie że robił ich jak chciał. Nie żebym jakoś deprecjonował te jego gole, fajnie że gdziekolwiek cos strzela, natomiast za bardzo to bym się tym nie podniecał.

Już to komuś wyjaśniałem na tym forum. W tych meczach na początku jesieni zagrał dobre mecze. Zaliczył dwie asysty i raz po jego strzale ktoś dobił piłkę. Jakoś na początku wszyscy się zachwycali jego techniką i co? Nie wmówisz mi że Jirsak/Łobodziński jest od niego na tyle lepszy żeby nie dawać mu teraz szans. Dodatkowo teraz Mały nie może grać więc szansa jest wykorzystać Andiego. 7 bramek w dwóch meczach ME to też jest coś. Mimo beznadziejnego rywala.
Odpowiedz cytując