|
Ja powiem tak, wiekszosc pilkarzy ktorzy kupowali mecze pewnie robili to nie myslac ze czynia zlo. Po prostu to byl tak rozpowszechniony proceder ze dla nich to bylo normalne. Zamiast dac z siebie 120% w meczu to woleli wydac 100 tys zł i tez sobie mysleli ze uczciwie wygraja mecz bo w koncu zaplacili a nie ukradli czy cos hehe Wiadomo tez jaka jest natura czlowieka, jak wszyscy koledzy skladali sie na mecz to co ja mialem sie wylamac? Zeby byc innym, gorszym i odtraconym?
Zapewne tak to wlasnie wygladalo jak pisze, to takie malutkie usprawiedliwienie dla tych ludzi ale oczywiscie czuje do takich obrzydzenie. Ludzie chodza na mecze, dopinguja, zyja klubem a te ....y zamiast grac to ustawiaja mecze. No i stad wlasnie takie wynalazki jak łobo. Brał udzial pewnie w kilku sezonach ustawianych, w Zagłebiu zlapal jakas tam forme no i stal sie gwiazda bo: forma+ustawiony mecz daje duze mozliwosci na dobry wystep. Jak wiedzial ze mu sie obronca podlozy, ze minie 1 czy 2 bo im dal 100 tys to i dobrze mu sie gralo hehe Pozniej przychodza puchary i Ci sami wirtuozi ligowi dostaja w....... od kogo popadnie bo grac w uczciwym meczu i sie nawet starac na 100% to juz nie jest tak latwo wygrywac jak w meczach kupionych. I teraz taka kaleka grzeje u nas lawe, ma jedna z wiekszych pensji w klubie i lidze i nie potrafi sie przebic do 1 skladu od kilku lat. Ale co nie oplacalo sie? Kasa sie zgadza, w Wisle zarobil miliony i to sie liczy dla takiej gnidy a nie to zeby wygrac jakis tam mecz w LM czy LE albo bic sie o Mistrzostwa Kraju
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|