Wyświetl pojedynczy post
Stanlej13
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.04.2011, 18:29
Fragment wywiadu z Sokołem:
"Są zarzuty z innych stron?
Nie wiem. Nie obchodzi nas to za bardzo. Nigdy nie robiliśmy takich rzeczy, które byśmy sami uważali za wieśniackie. Ja i Pono dla żartu nagraliśmy kawałek pod tytułem „W aucie” razem z Frankiem Kimono. To znakomity polski aktor: Piotr Fronczewski, a Franek Kimono to jego alter ego, taki żart muzyczny, ale można powiedzieć, że Franek Kimono był w latach 80 pierwszym polskim raperem. To było moje dziecięce marzenie, żeby z nim nagrać kiedyś kawałek. Nikt by się nie spodziewał, że to będzie rekord polskiego internetu. Do dzisiaj mamy ponad 12 milionów wyświetleń na YouTube. To był jakiś szał, wszyscy to śpiewali, od małych dzieci do polityków. Jędker, który tworzył ze mną WWO, też gościnnie był w tym naszym utworze „W aucie”. Tak się zajarał sukcesem tego kawałka, że założył niedawno popowo dyskotekowy zespół „Monopol”. Odleciał w zupełnie inny klimat. Wpadł w świat celebrities. Jędker te swoje płyty wydaje w Sony Music. Z powodu tych wszystkich lat, w których współpracowaliśmy ludzie kojarzą go w dalszym ciągu mocno z nami, więc trochę się to też na nas odbiło, bo myślą, że to Prosto za tym stoi."
dagmara99 napisał(a):Wyświetl post
Legia według mnie nie zachowywała się zbyt dobrze brutalnie sfaulowała zawodnika Wisły kopiąc go w brzuch
Odpowiedz cytując