Wyświetl pojedynczy post
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.04.2011, 14:25
ale tak naprawdę to się ma nijak z wiernością. Ludzie nie popadajcie w skrajność. Ja po przegranym meczu Wisły z PAO rozwaliłem szafkę na której stał TV, a byłem w domu dziadków. I co teraz idąc waszym tokiem wychodzi na to że ich nie szanuję bo zniszczyłem wiekowy mebel.. to są emocje i tak czasem bywa.. szkoda że nie widzicie że On zrozumiał że uraził was tym zachowaniem i przeprosił, ba chce to nawet wynagrodzić..
Ciekawe ilu z was tak naprawdę szanuje wszystko co ma z klubem związane, bo nie od dziś wiadomo że w dzisiejszych czasach większość jest mocna w internecie, ale w realnym świecie czasem więcej im brakuje niż ludziom przez nich krytykowanych.
Pozdro i bez napinki

a jeszcze jedno kiedyś na weszło był wywiad z Marcelo i tam było wspominane że w PSV to koszulek, spodenek mają ile chcą, a jak grał w Wiśle to wspominał że piłkarz miał każdego koloru jeden strój i ewentualne zniszczenie czy np danie kibicom koszulki wiązało się z kosztami kupna nowej z własnej kieszeni. Więc Dragan jeśli ją przez kopnięcie zniszczył to poczuje to na własnej kieszeni także. No i najważniejsze to był jego 1 raz!! a traktujecie go jakby zrobił to z 3 raz pod rząd...
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 11.04.2011 o godz. 14:32.

Odpowiedz cytując