Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.04.2011, 13:50
Tę sprawę z korupcją powinni jak najszybciej wykorzystać Valckx z Basałajem i rozwiązać kontrakt z Łobo. Wisła przecież mówiła, że nie ma nic wspólnego z korupcją i nie chce mieć, więc trzeba się pozbyć chłopa. Możemy tylko zyskać. (wolałabym już każdego chłopaka z MESY choćby i błędy popełniał, bo gorszy i tak żaden nie jest)

@szprotson- owszem, różne rzeczy można zrobić w przypływie emocji, wku***ienia, ale kopać koszulkę, barwy?!
Sama trenowałam to tu to tam i wiem jak jest w sporcie (co prawda na niższym poziomie, ale złość, ambicja są zawsze takie same). Wyładować można się inaczej- w jego przypadku kopnąć w reklamy np.
W dodatku nie wyobrażam sobie sytuacji, w której pracuję gdziekolwiek- dajmy na to w jakimś biurze i gdy mi coś nie wychodzi niszczę mienie firmy. Bo ta koszulka jest przede wszystkim Wisły!, a nie jakiegoś Palijcia.
Niestety, ale jak dla mnie to on długo win nie odkupi, o ile w ogóle.

Co do Riosa- fajnie, że sobie w MESie radzi, ale później jakoś w pierwszej drużynie nie idzie... Chcę w niego wierzyć, ale skoro Maskaant na niego nie stawia, to coś musi być.

EDIT:
@down, down- Ja piszę to co ja uważam w danej sprawie, moje przemyślenia. Jeśli wy twierdzicie inaczej- wasza sprawa.
@Kluvi- tak wiem i mnie to wkurza, że mało szans tak naprawde Argentyńczyk dostaje. Nie wiem dlaczego nasz trener tak postępuje, ale to jednak on jest na każdym treningu. Mecz z P. B-B nie zadziałał jakoś specjalnie na jego korzyść. Mi się tam chłopak podobał na jesieni ...
Powód: ed
Ostatnio edytowane przez masterlag : 11.04.2011 o godz. 14:20.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując