emj10 napisał(a):

Jakie 7 zł? Wczoraj w Kaufie po 4,19. Jeszcze kilka tygodni i ceny wrócą do normy.
Proponuję zmienić sklepy w których kupujesz
|
Do jakiej normy? Może konkretniej 4,19 to ta norma? Bo ja pamiętam ze cukier kosztował 2 zł i nie było to dawno. Kto stworzył warunki że cena odbiegła od normy? Tylko nie pisz, ze wolny rynek bo w Niemczech cena cukru nie wzrosła podobnie jak w Czechach.
Stacje benzynową też mam sobie zmienić? Bo ja tam wolę zmienić rudego cudaka na porządnego premiera. Który będzie poczuwał się do odpowiedzialności za ceny towarów i warunki życia ludzi dzięki którym ma wygodny stołek.
A co Ci w tym co mówi Pospieszalski nie pasuje? Tylko konkretnie. Cudak najpierw oddał śledztwo rosji a po roku mówi że nie spodziewał się rzetelności ze strony rosjan. Za takie coś tylko trybunał stanu.
To tak jakby powierzyć komuś nie swój samochód przypuszczając ze ten ktoś samochód skasuje. Robi tak tylko debil albo celowo działający na szkodę właściciela samochodu. Innego wyjścia nie ma. Dlatego rudy fałszywiec pod trybunał.
Mareq napisał(a):

No tak , przy wielu innych decyzjach politycznych nie było nacisku społecznego/medialnego by postąpił inaczej niż jak to się później okazywało robił w rzeczywistości.
A kogo należy rozliczyć za przymuszenie posłów PiSu głosujących za ratyfikacją traktatu w sejmie ?
Napisałeś w swoim życiu chociaż jedno zdanie obiektywne o PiSie tudzież Kaczyńskich ?
Żeby nie było niedomówień , ja byłem za ratyfikacją TzL , natomiast Twój fanatyzm i bezgraniczna wiara w PiS , imponują
|
To sobie przypomnij dlaczego PiS zagłosował za ratyfikacją traktatu. I nie siej propagandy.
Pamiętasz o ustawie kompetencyjnej którą obiecał Tusk? W zamian za poparcie PiS dla TL. Więc za oszukanie posłów PiS trzeba rozliczyć rudego jakbyś nie wiedział. Ustawa kompetencyjna jest? Nie ma. Bo ten bubel przepchnięty po katastrofie smoleńskiej to śmiech na sali.
Cały czas piszę obiektywnie i to że tobie sie wydaje inaczej tego faktu nie zmieni.
Skoro byłeś za ratyfikacją to jesteś winny tego co sie już zaczyna dziać i co będzie się działo niedługo. UE ma zamiar podnieść akcyzę na diesla. Przez co będzie on o kilkadziesiąt groszy droższy niż benzyna. Dzięki serdeczne.
Nie chciał bym sie wypowiadać na temat Twojego poziomu fanatyzmu bo to już zwyczajne zaślepienie.