Żmijka napisał(a):

drugi daje naszą koszulkę jakimś kibicom Korony ... tylko przyklasnąć! Europa!
Jak Pajicia emocje ponosiły to mógł sobie .......nąć z kopa w reklamy. Walnąć w słupek. Wyjebać piłkę na przysłwiowe 3 piętro (co zrobił zvuko). Nawet nawtykac koledze. Ale bez jaj, żeby uspawiedliwiać pomiatanie barwami. Serio - "idzie nowe".
|
W coś tam Paljic w sumie jeszcze kopnął wchodząc do tunelu prowadzącego do szatni z tego, co wiem... Ale mniejsza o to już, bo mnie i tak po tym meczu wciąż cholernie trzyma.
Co do tego oddania koszulki, to pierwsze słyszę i w sumie nie wiem, czy nawet chciałbym wiedzieć, o kogo chodzi. Ale jeśli to piłkarz zagraniczny, to po to są do cholery jeszcze w drużynie Polacy, żeby mu taki pomysł wybili z głowy. Jeśli były piłkarz scyzorów, to w sumie mimo wszystko fakt niewytłumaczalny i nawet wolę tego nie komentować...
Idzie nowe, co logiczne. Czasy się zmieniają, czy się to komuś podoba, czy nie. I o ile Wisła ma być wciąż czołowym polskim klubem, to trzeba się z tym pogodzić, bo inaczej to możemy sobie kopać co najwyżej na poziomie dolnej części tabeli, co zresztą dla wielu osób byłoby oczywiście świetną sprawą. Ja tego zapewne nigdy nie zrozumiem, ale cóż...
adam_09 napisał(a):

|
Kto był/jest czynnym sportowcem to to potwierdzi. A kto jest obserwatorem - nie.
|
Amen, stary! To jest świetne podsumowanie całej dysputy.