Żmijka napisał(a):

Jasne ... pozwalajmy na to, żeby najemnicy publicznie pomiatali sobie naszymi barwami ... super. Tylko pogratulować. Jeden miota koszulką o murawę i ją kopie (jakby nią tylko cisnał w emocjach to bym może jeszcze skumała ... fakt kopania jest nie do usprawiedliwienia jak dla mnie), drugi daje naszą koszulkę jakimś kibicom Korony ... tylko przyklasnąć! Europa!
Jak Pajicia emocje ponosiły to mógł sobie .......nąć z kopa w reklamy. Walnąć w słupek. Wyjebać piłkę na przysłwiowe 3 piętro (co zrobił zvuko). Nawet nawtykac koledze. Ale bez jaj, żeby uspawiedliwiać pomiatanie barwami. Serio - "idzie nowe".
|
Lepiej się obrażajmy, o to że "najemnik" w przypływie emocji nie pomyślał i zamachnął(nie ma dowodu,że ją kopnął/dotknął) się na koszulke, a dopiero później pewnie pomyślał co tak naprawdę zrobił. Najlepiej dopier***my mu kare tak, żeby ją płacił do końca sezonu i patrzył z ławki jak wynalazki pokroju Kowalskiego niweczą dorobek całego sezonu. Jestem przekonany, że gdyby to był Małecki to afery z dupy by nie było bo to przecież św. Patryk, który nieraz pokazywał jak to jest oddany klubowi. Jestem również przekonany,że cieszyłaś się gdy przywieźliśmy z Łodzi 3 pkt po zwycięskiej bramce Paljica. I po raz ostatni "jestem przekonany", że w przypływie emocji zrobiłaś kiedyś coś, bez zastanowienia czego później żałowałaś. No chyba,że jesteś nieskazitelna-to wybacz.
Naprawdę, wydaje mi się, że w klubie są większe problemy a już na pewno będą po zakończeniu sezonu, więc proponuje nie wtykać kija w mrowisko.
EDIT:
Dla mnie osobiście większym problemem było zachowanie R.Sobolewskiego.