Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2011, 20:57
Cytat:
Nie wiem co Wy z tym pewnym Mistrzostwem?Tyle punktów jeszcze do zdobycia i do stracenia...

Polonia Warszawa wygląda na zespół,który może namieszać.
A kto ma tego Mistrza zdobyc jak nie my?
Nie lubie sie napinac i nie jestem jakims przesadnym optymista ale na dzien dzisiejszy prawda jest taka ze nikt nam na dzien dzisiejszy do piet nie dorasta i od miesiaca ten stan rzeczy sie nie zmienia.
Lech/Slask - wydawlao sie ze dwaj rywale ktorzy moga nas dogonic. Amica wiadomo nie gra juz w pucharach i miala odpalic na lige. Jak odpalila to wszyscy widzimy. Slask ma super serie i gra ladnie dla oka ale notuje zbyt duzo remisow. Zdobywajac 1 pkt co 2-3 mecze to nas nie dogonia.
Lechia zaczela grac padaczke.
Legia jak sie meczyla z kazdym tak sie meczy, obojetnie czy wyjazd czy dom, czy Arka/Cracovia/Wisla/Amica Legia z kazdym musi wymeczyc mecz. I z tego meczenia wynika to co wynika, raz im sie wygra, raz im sie przegra. Bilans 10 zwyciestw 9 porazek- troszke czesciej im sie wygrywa
Jaga. W rundzie wiosennej gra tragicznie i nieskutecznie, bez Grosickiego gra tragicznie i nieskutecznie. Wygrali z zespolem ktory pretenduje do spadku z ligi 1:0 i chyba nie wygrali z latwoscia i co oni maja nas dogonic? Wiadomo Jaga ma chyba najlatwiejszy terminarz z czolowki ale przy tej grze ktora prezentuja to watpie zeby to dla nich byl az tak latwy terminarz, bo oni nie graja obecnie na 2 miejsce tylko tak jakby byli w srodku tabeli.
Polonia W, prosze Cie... maja do nas 14 pkt straty, w perspektywie mecz z nami i porazke z nami na jesien u siebie 0:1.
Jak pisalem optymista przesadnym nie jestem ale daje nam 99% pewnosci ze ten Mistrz trafi do nas, tylko cud moze sprawic ze tytulu nie zdobedziemy. Na 9 kolejek do konca gramy najskuteczniejsza pilke. ok, pieknie nie gramy, jakiegos wielkiego pomyslu na gre ie mamy ale to wszystko ze soba wspolgra. Widac ze tym pilkarzom sie chce, maja dobra passe i to tez napewno jest nasza mocna strona. W Legii widac tylko Rybuskow i innych Wawrzyniakow ktorzy spuszczaja mordy, robia te swoje minki nr 10 czy moze nr 15 i ciagle udaja ze jak im to przykro ze nie ma wynikow. U nas napewno jest wiara, poczucie sily.

I sklaniam sie do zdania flamengisty. Sedziowie powinni utemperowac tych rzeznikow z naszej ligi a dokladnie z Korony. Przeciez oni tak dzisiaj naszych kosili, tak wchodzili jakby chcieli naszym nogi polamac.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując