Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2011, 18:39
Piasecki ostro dzisiaj popracował , może nawet bardziej niż w tamtym sezonie w meczu z Cracovią którym zabrał nam Mistrzostwo . Czerwień w pierwszej połowie dla Lecha który chciał złamać nogę Cwetanowi była ewidentna , w drugiej Korzym ostro sfaulował Paljicia i jeszcze coś mu nie pasowało , zaczął pyskować do Dragana a później skoczył do Maora i nagle z tego wszystkiego czego winowajcą był Korzym wychodzi że to my gramy w 10 . Wolny po którym padła bramka też mnie dziwi , była piłka zagrana ręką - przypadkowa który powędrowała do piłkarza Korony który był w dobrej sytuacji - dlaczego sędzia nie zastosował przywileju korzyści ? Ja tym meczem utwierdziłem się w przekonaniu że Dawid P. to największa szuja a na drugim miejsce Marcin B. żeby nie było że zapomniałem choć temu do Piaseckiego jeszcze trochę brakuje! Jednak mimo to wszystko powinniśmy strzelić jeszcze jedną bramkę . Mały z karnego prosto w bramkarza , Edi który nie wykorzystał karnego przynajmniej dobrze uderzył a Małecki nie dał szans Małkowskiemu na przepuszczenie tej piłki , nigdy nie byłem zwolennikiem tego by Mały strzelał karne bo on to po prostu źle robi ale oczywiście on zawsze jest pierwszy do wszystkiego tylko później mało co mu wychodzi , później Genkov 1 na 1 spieprzył no i Wilk w świetnej sytuacji wprost w bramkarza - typowe zachowanie dla Polskiego zawodnika a zachowanie Wilk przy rzucie wolnym kompletnie niezrozumiałe , po co on wbiegł w tor lotu piłki ? Po co on w ogóle tam się poruszał , chciał Sergiejowi utrudnić jeszcze bardziej zadanie ? Szkoda tych dwóch punktów , bardzo . Co do Sobola to nie można sobie dać w kasze dmuchać , stanął w obronie kolegi z drużyny i dobrze ale powinien jeszcze prawym sierpem dmuchnąć vuko i byłoby ok . Jednak ja uważam że głównym powodem straty punktów był Pan sędzia P.
Odpowiedz cytując