NIC SIĘ NIE STAŁO! WISEŁKO NIC SIĘ NIE STAŁO! Lidera mamy za ch**a go nie oddamy!
Wyjebany mecz, niech sie premiership chowa, najlepszy mecz tej rundy, Melex i Pareiko man of the match, szkoda tylko że Sobol nie jebnął tego błazna tylko go przydusił

pisałem przed meczem 3-0 to się trochę pomyliłem... ale napisałem że TSWetan strzeli dwie i strzelił, szkoda że nie jebnął hattricka bo miał seteczke!
Szkoda straconych punktów ale takie życie, trzeba walczyć dalej!
A co do forum heh... dramat Panowie,
tomasz_19 wiesz ile postów najebałeś podczas meczu? prawie 30

jak Ty ten mecz oglądałeś? to tylko jeden przykład z wielu bo takich jak Ty by się tu sporo znalazło, przecież Ty nie miałeś czasu oglądać bo masz wpisy co 2-3 minuty... Nie mam nic do Ciebie (nawet zawsze lubię czytać Twoje wpisy bo większość jest mądrych i trafnych), poprostu daje przykład jak oglądacie mecze... dodać do tego modów którzy wyzywają kapitana Wisełki od idiotów... jednym słowem dno...
Edit:
fialo napisał(a):

|
Musicie oglądać mecz przed kompem i napierdalać w klawiaturę przy okazji? Nie macie kolegów/znajomych, z którymi wyskoczycie na mecz do okolicznej knajpy? Czy to nie jest przyjemniejsze niż ślęczenie nad miniaturowym okienkiem Sopcasta i wylewanie swoich żalów na forum ?
|
To jest właśnie przygnębiające... każdy chce komentować to normalne, tylko, każdy normalny komentuje to z kolegami, to właśnie odróżnia dzieci neostrady, nie mają żadnych kolegów to nadupcają po forum bo nie mają do kogo pyska otworzyć, w każdym razie jest mi ich żal...