Wyświetl pojedynczy post
Sami
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2011, 18:28
Mówiłem przed meczem, że oczekuję zwycięstwa w okolicach 3:0. Powiem tak, że ten wynik powinniśmy dziś osiągnąć. Sędzia pozwolił na zdecydowanie za ostrą grę ze strony korony, to nawet ciężko nazwać grą w piłkę... W pierwszej połowie powinni grac juz w "10". Oczywiscie kluczowymi momentami byly niestrzelony rzut karny przez Małeckiego i akcja sam na sam Genkova. Próba skończenia akcji przez Cwetana naprawde pierwsza klasa, ale gdy wynik jest na styku i gramy w oslabieniu to powinien szukac jednak bardziej skutecznego sposobu.
Kolejna sprawa: Lisowski zablokowal strzal Małego zmierzający do bramki. To jest ewidentne czerwo, a ten drukarz nie daje nawet kartki.....
Samobój Wilka bez komentarza.. Po co chłop tam biegł!!
Niestety sytuacja znowu się powtarza. Z Podbeskidziem było to samo 2-0, niewykorzystana szansa na dobicie rywala (lob Riosa=lob Genkova) i robi się remis 2-2.

Sobol dostał 8 kartkę w sezonie i z GKS-em będzie pauzował.

Chavez dzis najslabszy na boisku niestety. Jaliens wg mnie bardzo dobrze. Cikos i Paljic tez slabo....
Dobre zmiany Maaskanta do czasu.. Dlaczego zdjal Meliksona i wpuscil Lobodzinskiego?! Wg mnie lepszym rozwiazaniem byloby sciagniecie Kirma i Rios za niego, lub jesli juz Maor nie mial sil to powinien wejsc Rios, ktory tez moglby pomoc w utrzymaniu sie przy pilce..
Odpowiedz cytując