skeba napisał(a):

|
My Legionisto strzelamy bramki. Bramkarz jest naszym zawodnikiem.
|
No macie całe 4 gole strzelone więcej na tą chwilę od Legii. Rzeczywiście miazga(można rzec, że te 4 gole różnicy to Wasza zaliczka z naszego bezpośredniego meczu).
Czy gdzieś napisałem, że bramkarz to nie Wasz zawodnik? Jest to bardzo ważna pozycja w zespole. Wiele razy czytałem na tym forum, że gdyby nie Mucha to Legia byłaby w jeszcze większej dupie. Teraz jest tak, że gdyby nie Pareiko, to Wisłą też miałaby gorszą sytuację. To, że Wisła zdobędzie mistrza to już pewne, ale gra nie zachwyca.
Wisła gra kichę i tego nie zaprzeczysz. Bramkarz wybrania Wam już kolejne spotkanie i tyle. To samo robił nam Mucha w poprzednich latach. Gdyby Jan nadal był u nas na bramce, to jestem tego pewny, że mielibyśmy więcej pkt. Ok kończę
Zwitter tak oglądałem pierwszą połowę i gdyby nie Pareiko to byście przegrywali. Tak trudno to zrozumieć? I skoro już tak wypominasz karnego z kapelusza, to wspomnij mecz ze Śląskiem (gol ze spalonego Wrocławian) czy spotkanie z Cracovią, gdzie sędzia nam przeszkadzał. Spadam, na razie.