tomasz_19 napisał(a):

Jestem pewien, że gdyby Stan miał np do dyspozycji np 2 mln euro na jednego zawodnika to ściągnąłby do Wisły kogoś pokroju Farfana lub Dzsudzsaka, który jest na dzień dzisiejszy największą po odejściu Luisa Suareza gwiazdą Eredivisie... a przypomnę, że PSV sprowadziło tego zawodnika właśnie za taką sumę z węgierskiego Debrecena. Nie wiem w ilu procentach to zasługa Stana, ale możliwe że przy tym transferze też miał swój udział bo przecież to było w czasach jego urzędowania w PSV. Obawiam się jednak, że na dzień dzisiejszy nie stać nas by było na taki wydatek na jednego piłkarza, może za parę lat będziemy w stanie tyle wydać na jednego dobrego piłkarza, ale chyba na dzień dzisiejszy nasza polityka transferowa będzie opierać się na graczach z kartą w ręku, bądź takich za których nie będzie trzeba dużo bulić, to chyba najlepsze rozwiązanie na dziś.
Jestem cholernie ciekaw jak wzmocnimy się przed europejskimi pucharami, bo chyba nikt sobie nie wyobraża, żebyśmy znów powielili ten sam błąd co w ostatnich latach... czyli rozprzedawanie najlepszych i zastępowanie ich zawodnikami o niższych umiejętnościach i do tego za pięć dwunasta... ale chyba nie z Holendrem, który pokazał wraz ze swoimi ludźmi próbkę swoich możliwości w zimie...
|
Pamiętaj iż w tym interesie nie ma gwarancji zarobku.
Trzeba kupić kilku piłkarzy po 2 mln euro i MOŻE któryś zostanie gwiazdą.