Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2011, 10:40
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Wiesz, pewnie dla niektórych gadam od rzeczy ale mam 35 lat, w cuda przestałem wierzyć dość dawno temu - mniej więcej wtedy jak odkryłem straszną prawdę o Mikołaju. Chcesz wierzyć w uczciwość ludzką ? Proszę bardzo, nie odmawiam nikomu wiary w ludzi. Ja sam osobiście pozostanę sceptykiem - nikt mi nie podał powodów dla których miało by być inaczej niż kiedyś. Z całego szumu pod tytułem "walka z korupcją" zapamiętam głównie to, że ukarano jakichś czereśniaków a święte krowy pozostały bezkarne. Ikona Poznaniaków jak była wspaniała tak dalej jest wspaniała itd. Karty rozdają te same skorumpowane buce z PZPN, które rozdawały te karty 15 lat temu. Ale jak tam kto woli, chcesz wierzyć w cudowne oczyszczenie i zmianę mentalności - proszę bardzo. W sumie całe szczęście, że młodzież w tym kraju jest taka ufna w dobre intencje.
Chcesz powiedzieć, ze Cracovia kupiła mecz od Lechii walczącej o udział w pucharach? HAhaha
Cracovia kupiła mecz od Legii w pierwszje kolejce? Cracovia kupiła mecz od Korony? Prosze Cie... Po prostu grają, bo trener wywalił dla przykładu rozkładaczy atmosfery, ściągnął obcokrajowców i zaczęli grać. Na drugim biegunie jest taka Korona, której piłkarze postanowili zwolnić trenera. Moge sie zgodzic, że Ruch puścił mecz Polonii Bytom, ale dla równowagi przypominam, że ta sama Polonia urwała punkty Wiśle, bo chciało im sie grać. I twierdze, że z atydzień Pasy wygrają z Arką na wyjezdzie. Bo im sie chce chcieć po prostu..
Odpowiedz cytując