Wyświetl pojedynczy post
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2011, 19:50
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Hmm, ja w tej katastrofie zbytniej winy Rosjan nie widzę.

Dla mnie najbardziej prawdopodobną wersją było wku*wienie się ś.p. Lecha Kaczyńskiego dlaczego tak długo są w powietrzu. Nie wierzę, by Jaro i Prezydent rozmawiali wtedy o zdrowiu mamy.

To nawet wynika ze stenogramu, że zacytuję:
Zapewne chodziło o "wkurzy się jeśli jeszcze będziemy w powietrzu."
przykro mi ale jesteś typowym przykładem ofiary dezinformacji jaka panuje na ten temat.
W polskiej wersji stenogramów publikowanych przez Millera, dokałdnie w tym miejscu padają słowa:
"- Powiedz, że jeszcze jedna mila od osi została"

poszukaj w necie różnic w stenogramach odczytanych w Moskwie i Krakowie, dziwnym trafem wiele z nich dotyczy własnie rzekomej presji.

Mi jest bardzo przykro, ze w tak waznej sprawie przez rok czasu sa same sprzeczne "fakty", brak dowodów i swietne samopoczucie polskiego rządu. To jest doprawdy szokujące.

I nie chodzi mi o to czy to był zamach, czy głupota wieży kontroli czy szarża pilotów. Jest mi to niejako obojętne, kazdą wersję jestem w stanie zaakceptować. NIe akceptuje tylko działań Tuska i kolegów którzy nie dość ze nie reagują na rosyjskie machloje, to jeszcze sami kłamią jak najęci.

W każdym normalnym kraju, taki rząd już by nie istniał
Zwykłego nieudacznictwa juz nawet nie wspominam, bo do tego każdy sie juz przyzwyczaił przy okazji rządów wewnętrznych.
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 08.04.2011 o godz. 19:56.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując