|
Vinci ale co do naszego Tu 154M to jest dziwna sprawa by z takiej wysokości tak się rozdrobnić.. Trochę oglądałem analiz katastrof lotniczych i widziałem wieele różnych przypadków gdzie samoloty potrafiły z wyżej wysokości spaść i się tak nie rozwalić. Mnie osobiście ciągle chodzi po głowie jak to możliwe, czy na prawdę tak kiepsko było z tym samolotem czy może "ktoś" pomógł w tym..
Najbardziej boli mnie zostawienie sprawy Rosjanom bo teraz to nawet nie zrekonstruuje się samolotu nie zbada go dokładnie i jest praktycznie pies pogrzebany tutaj nasz rząd dał wg mnie plamę. I nie chodzi mi o to kto tam zginął, nie patrze na to jacy politycy, patrze na to że zginęli nasi rodacy. I tak rozwiązać sprawę to dla mnie trochę przykre.
a właśnie propos rzekomych strzałów na filmiku z YT. Gdzieś wyczytałem, że Rosjanie nie chcieli nas wpuścić z bronią nawet tą reprezentacyjną. Ale skończyło się na tym że ta broń była i tylko ta, a BOR-owcy nie mieli owej broni. To też jest ciekawe ale czy prawdziwe nie wiem..
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 08.04.2011 o godz. 19:20.
|