Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2011, 18:44
Worcester napisał(a):Wyświetl post
Artykuły takie jak ten, który wkleiłem będą poczytne przez kolejnych "naście" lub kilkadziesiąt lat, ponieważ premier mojej biednej ojczyzny oddał bez chwili wahania śledztwo Rosjanom. W efekcie tego nasi wschodni przyjaciele opublikowali swój skandaliczny raport. Już sama jego treść i jednostronność kieruje podejrzenia na nich samych. Zawsze w dyskusjach na temat polityki powtarzam rozmówcom, że osoby które sprawują realną władzę w państwie nie stoją w pierwszym szeregu. Uściślając - nie rządzi Tusk, lecz pojawia się pytanie - marionetką w czyich rękach jest Donald. Według mnie władzę sprawują służby, te lojalne Moskwie. Twierdzę równocześnie, że rozgrywa się walka pomiędzy służbami lojalnymi Moskwie a tymi, które służą Polsce. Takie stanowisko od lat głosi Stanisław Michalkiewicz, podobne wyznaje Kaczyński, co udowodnił "ruszając" tak kochane przez PO WSI. Okrągły stół, nocna zmiana, WSI - to zaczęło się kilkadziesiąt lat temu i trwa nadal. W Polsce rządzą postkomuniści z ludzką twarzą, a autorytetem jest Bolek od Nobla. Uważam też, że w Rosji nic nie dzieje się z przypadku i bez przyczyny. Tyle z mojej strony.

100% racjii

Tusk to tylko marionetka ,wykreowana przez media i ładnie pielęgnowana,jak całe PO -w skrócie Posłuszne Oszołmy.

w Polsce dalej rzadza ci , do których Kaczyńscy chcieli sie dobrać ........
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując