Wyświetl pojedynczy post
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.04.2011, 09:00
masterlag napisał(a):Wyświetl post
I nie kłaniałabym się przy okazji tegoż transferu czy też Meliksona działaczom w pas. Myślę, że u nas jednak większość transferów to trochę loteria, co potwierdzają "wypały i niewypały". Ale tak jest w całej polskiej lidze (innych słabych lig nie śledzę, także nie mogę porównać dalej).
Ja mimo wszystko uwazam ze przynajmniej w ostatnim okienku ta "loteria" jest juz mniejsza niz chociazby w lecie przed przyjsciem Holendrow.

masterlag napisał(a):Wyświetl post
@Feniks1983- może dlatego ostatnio Patryka więcej w TV, że się go... przestali bać. Uspokoił się chłopak, to dziennikarze nie obawiają się już z nim rozmawiać. Z resztą w L+E Mały powiedział, że "wszyscy patrzą co tam Małecki wymyśli [w tymże programie]" (cytowane z zerową dokładnością), a Patryk spokojnie siedział, odpowiadał i nie dal się sprowokować przy okazji debilnego "żarciku-faktu" ze strony Smokowskiego.
To fakt ze w L+E Maly swietnie wypadl i bylo widac po prowadzacych ze troche sa rozczarowani tym ze Maly nie wyskoczyl z jakims tekstem. Zmiana na pewno jest i to widac. Ale tez mysle ze C+ lubi czasem utrzec nosa Smudzie i teraz "promuja" w jakis sposob Patryka aby pokazac Smudzie ze glupio robi nie powolujac Malego do kadry (i jesli tak jest, to maja racje). Osobna kwestia jest to ze Malecki zasluguje na to bo gra naprawde dobrze w tej rundzie.
Odpowiedz cytując