Wyświetl pojedynczy post
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2011, 23:31
JrQ- napisał(a):Wyświetl post

wiem, że niektórzy oczekują, że w każdym meczu przeleci całe boisko i strzeli, ale...
miał sporo kluczowych podań, dryblingów, może nie był to jakiś super jego mecz, ale generalnie i tak był jednym z lepszych

Sobol dramat, on nas osłabia, nie robi nic...
Zgadzam się co do Meliksona. Są duże oczekiwania wobec niego i stąd ta krytyka. Zagrał jeden ze słabszych swoich meczów, mniej widoczny i nie tak dynamiczny jak wcześniej, ale to nie znaczy, że zagrał słabo. Bo był jednym z lepszych naszych zawodników w tym meczu...
Natomiast odnośnie Sobola to nie do końca mogę się zgodzić. Może jego gra już nie jest tak fenomenalna jak kiedyś, ale zagrał przyzwoity mecz. I widać, że inni zawodnicy mając go u boku czują się pewniej. Sam nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony Wilk coraz lepiej sobie radzi i szkoda go marnować na ławce, z drugiej Sobol ma ogromny wpływ na jakość gry innych zawodników. I chyba lepiej, żeby tak na razie zostało. Wilk jest zapewne szykowany na następny sezon. Mam nadzieję tylko, że nasz kapitan nie odejdzie do Jagi, tylko zostanie z nami jeszcze przez rok. Wilk wiele by na tym skorzystał.
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 04.04.2011 o godz. 23:34.
Odpowiedz cytując