Wyświetl pojedynczy post
Bielau
Senior Member

Od: 03.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2011, 21:54
masterlag napisał(a):Wyświetl post
Ja liczyłam na to, że Pareiko będzie u nas bronił teraz, a potem powoli, ale na stałe będzie wchodził Kurto.
Obawiałam sie, nie powiem, że nie. Na szczęście tym razem się udało (bo niestety z Milanem o raczej niewypał się okazał).

I nie kłaniałabym się przy okazji tegoż transferu czy też Meliksona działaczom w pas. Myślę, że u nas jednak większość transferów to trochę loteria, co potwierdzają "wypały i niewypały". Ale tak jest w całej polskiej lidze (innych słabych lig nie śledzę, także nie mogę porównać dalej).

Już nie róbmy się teraz mądrzy "ha! ja wiedziałem". Wiele sobie obiecywałam [obiecywaliśmy] po Kew, a gościu rozczarowuje. Okey, ja wiem, że statystycznie nasza defensywa wygląda w porządku. Ale spójrzmy jak to wszystko niepewnie wygląda podczas meczu. W Europie takich "pierdół" [sorry] jak nasi ligowi piłkarze nie będzie (albo będą po prostu bardzo zdeterminowani by przejść dalej) i oby wtedy się nagle płacz nie zaczął. Po Chavezie też się więcej spodziewałam.
Ale póki co narzekać nie będę, bo nie wypada. Staram się tylko jakoś tonować te wszystkie nastroje itp itd, co by się nagle całe forum nie obudziło z ręką w nocniku.

@Feniks1983- może dlatego ostatnio Patryka więcej w TV, że się go... przestali bać. Uspokoił się chłopak, to dziennikarze nie obawiają się już z nim rozmawiać. Z resztą w L+E Mały powiedział, że "wszyscy patrzą co tam Małecki wymyśli [w tymże programie]" (cytowane z zerową dokładnością), a Patryk spokojnie siedział, odpowiadał i nie dal się sprowokować przy okazji debilnego "żarciku-faktu" ze strony Smokowskiego.
Wszystko się zgadza, transfery to loteria ale trzeba brać pod uwagę przez kogo te transfery były dokonywane wcześniej, a przez kogo są teraz. Nigdy nie można być pewnym transferu ale myślę, że ze Stanem ryzyko nieudanego zakupu zdecydowanie się zmiejsza. A co do obrony to rzeczywiście....ale znowu trzeba powiedzieć, że Cikos i Paljić(pomocnik) przyszli do WIsły w trakcie tej letniej "łapanki" i mam nadzieję, że nasz dyrektor pokaże w lecie klasę i baaaardzo miło nas zaskoczy. Jakoś jestem o to dziwnie spokojny
Odpowiedz cytując