Wyświetl pojedynczy post
wojtek90059
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2011, 20:40
Arked napisał(a):Wyświetl post
Brawo. Super, że Ci się chciało. A takich wypowiedzi jak wspomniałeś było znacznie więcej, w tym także na oficjalnym facebook'u Wisły.

Otóż to. Ale niestety niektórym malkontentom i czarnowidzom czasami ich rzekomy "realizm" przesłania rzeczywistość. Ale to już nasz forumowy standard więc w sumie nie ma o czym mówić. Nic się w tym względzie raczej nie zmieni.
Zatem proponuję umowę: przed następnym transferem poproszę Ciebie o opinie o przyszłej grze danego zawodnika Bo widzę, że tu sami znawcy są, co wiedzieli, że Pareiko będzie świetny itp... Przecież to jest wypadkowa nie tylko wieku, oo właśnie takie opinie pokazują znajomość realiów piłki nożnej. Pozycja GK wymaga fakt doświadczenia, ale nie powiecie mi, że CV naszego obecnego bramkarza rzucało na kolana. Na kolana to mnie rzucił Jaliens, który trzeba przyznać, że nie jest nie do zastąpienia. Dlatego wstrzymajcie się z tymi komentarzami, bo zauważyłem tendencje na forum pt. jak gramy dobry mecz, wszyscy są świetni, jak zły to lżycie ich od cieniasów. A ja powiem szczerze, że byłem wczoraj na meczu i gra wcale mnie nie poraziła, więc na prawdę przejrzyjcie na oczy i przestańcie oceniać wypowiedzi każdego, tym bardziej, że napisałem, że na papierze ten gracz tak wygląda, o grze jego się nie wypowiadałem bez bacznego przyjrzenia się umiejętnością. Pozdrawiam mających za dużo czasu i nie wiedzących jak go spożytkować
Odpowiedz cytując