(Nie)dawnych wspomnień czar:
markus napisał(a):
|
Można mieć wątpliwości odnośnie jakości nowego bramkarza
|
WCracow napisał(a):
|
34 lata - dobrze, że przychodzi za free, bo inaczej byl napisal "paranoja".
|
anthony09 napisał(a):
Niestety jakieś Estończyki, które puszczają tyle bramek, czy Mołdowianie, co puszczają takie bramy jak w ostatnim meczu POL-MOL to jest żenada ...
Już wolałbym Kurto na bramce dać, może dostalibyśmy pare meczy w lidze, ale przynajmniej za pare lat zwróciłoby się to i to kilkukrotnie. Fabianski w Legi też nie był jakimś super bramkarzem, puszczał też szmaty .
|
zieńczuk08 napisał(a):
|
z tym Estończykiem to chyba jakiś głupi żart... skąd oni go wytrzasnęli..
|
To jest mega

:
foo fighter napisał(a):
|
Bierzmy oldboyów rodem z Levadii Tallin. Brawo Basałaj! Levadia to na obecne czasy i tak wyższy poziom dla nas. Wysmienita polityka transferowa. Śmiechu warte. Nie ważna jest jakosc czy potencjał zawodnika, liczy się, że za darmo! Skończył się czas ambicji Wisły Kraków.
|
christofor napisał(a):
|
Z całym szacunkiem - ale lepiej już postawić na młodego, polskiego bramkarza (niech się ogrywa) niż sprowadzać takie wynalazki.
|
wojtek90059 napisał(a):
|
No to akurat, jeżeli chodzi o bramkarza, to Stan nam niespodzianki nie zrobił. Na papierze słabiak, nigdy nie wiedziałem, że mogę choć pomyśleć, że Mario nie był taki zły.
|
skeba napisał(a):
34 letni Estończyk w bramce Wisły hmm ?
Traktuje to jako nieśmieszny żart. Tacy zawodnicy powinni przechodzić do Dolcanu Ząbki, a nie drużyny z aspiracjami na Mistrza Polski, co ja mówię, z aspiracjami LM.
Wolę w bramce Kurto.
|
To tak wybiórczo. Takich wypowiedzi był ogrom pamiętam, tylko modzi podczyścili. Jednym słowem :