Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2011, 13:52
A ja tam sobie myślę, że kogoś z trójki Piech-Sikorski-Jankowski (tak, PN przesadziła z ta nagrodą, ale nie patrzmy już na to; kolejność nieprzypadkowa jeśli chodzi o moją opinię) można by sprowadzić. Każdy z nich mógłby spokojnie wchodzić z ławki, a w razie prawdziwie dobrej formy wychodzić w podstawowej 11-tce.
Nie śmiejmy się z nich, bo sami mamy tylko Genkova (który dopiero zaczyna się aklimatyzować). Przecież Żurawskiego nie można teraz traktować poważnie (niech już się przeprowadza do tej Warty i nie niszczy swojego obrazu w Wiśle), a Rios to też nie wiadomo czy napastnik czy pomocnik.

Oczywiście z oceną pasuje poczekać do końca sezonu, ale już wstępnie można by o nich pomyśleć. Przynajmniej polskie boiska mają "obcykane", a i przed ewentualnymi kolejnymi "Levadiami" nie powinni wymięknąć.

EDIT: @arti- Ja też uważam, że lżej byłoby Cwetanowi z partnerem w ataku (tu się właśnie pojawia sprawa transferu), ale i sam nie wygląda tak źle. Jest tutaj niedługo więc na pokazanie pełni swoich umiejętności daje mu czas (mniej więcej jeszcze jedną rundę).
@Kamil_mchw- ...Boguskiego do Genkova bym [chyba] nigdy nie porównała x)
Powód: ed
Ostatnio edytowane przez masterlag : 04.04.2011 o godz. 16:10.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując