Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2011, 11:26
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
Rozbieżność ocen od 8 do 1 troszkę niezbyt dobrze wygląda. Małecki Małeckim, ale są też inni do oceniania. Czy Melikson zasłużył na 6, jeśli Małecki dostał 3? Za dwa dobre podania ocena poszła o 3 w górę? Bo po za tym niczym się nie wyróżnił i moim zdaniem jeśli to nie najgorszy, to jeden ze słabszych jego występów w Wiśle. Jirsak też niewidoczny, więc jeśli Małecki 3, to on też.
Ale 'fachowość' doskonale widać po ocenach piłkarzy Jagiellonii. Skąd wymyślił te 1 dla Franka i Sotirovica? Gdyby skala ocen była 1-5 to ok, ale przy 10-cio stopniowej skali zasłużyli na oceny 2-3. Przecież Jaga ponoć grała lepiej od Wisły, więc czemu tak niskie oceny? Jakby Wisła wygrała 6-0, to dałby oceny minusowe?
Według mnie 6 dla Meliksona to dobra ocena, Na początku nie było go za bardzo widać jednak z czasem grał coraz lepiej. Te dwa podania to majstersztyk. Genkow w pierwszej sytuacji to nie wiem co zrobił. Moim zdaniem powinien starać się wkręcić piłkę po długim rogu. Na szczęście zrehabilitował się chwile potem.

Ocena dla Małego według mnie jak najbardziej słuszna, słowo że grał indywidualnie to coś za mało, holował tą piłkę w nieskończonść, pchał się na 3, powinien podawać piłkę 3 tempa wcześniej.
Odpowiedz cytując