Wyświetl pojedynczy post
penia
Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2011, 10:25
Co do gry. to był typowy mecz na szczycie w polskiej lidze,dużo walki,mało konstruktywnych akcji i bramki po błedach obrońców i tyle.Na plus w tym meczu można zaliczyć,zaangażowanie i determinacja naszych pilkarzy.Najlepszym przykładem tego jest wystep Małeckiego : piłkarsko słabo ale włożyl tyle serca w grę( gry było mało wiec może w walkę na boisku) że mogę mu to liczne straty wybaczyć.Jedyne co mnie martwi to postawa Meliksona.wydawało mi się ze z każdym następnym meczem to on będzie tym która nada "polotu" w naszej grze.Tymczasem jakoś od meczu z Polonią Bytom ,jakby ta jego szybkość w powadzeniu piłki gdzieś przepadła już nie nadaje takiej dynamiki naszym akcją jak w pierwszych 3 meczach wiosny.Daleki jestem od krytykowania gry Maora ale po jego pierwszych występach liczylem na więcej. Co prawda to nie jest temat kibicowski, ale mi też się wczoraj nie podobały przyśpiewki o "pikinikach".Bo moim zdaniem: po pierwsze nic to nie daje w kwesti polepszenia dopingu,w tym czasie mogliśmy się skupić na dobrym dopingu tych około 7-8 tyś które chcialo dopingować. a po drugie w perspektywie czasu działa jescze bardziej na niekorzyść dopingu na R22,ponieważ już teraz przez takie przyśpiewki jak wczoraj albo wyśmiewanie na forach ludzi od "januszów" i innych powoduję że zwłaszacza młodzi ludzie którzy dopiero zaczynają chodzić na Wisłę wybierają trybune G bo na inną to wstyd iść,często jedyną przyśpiewkę jaką znają to JJJBG ale ucieszeni są strasznie jak coś zaśpiewaja pikniką - żenada
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez penia : 04.04.2011 o godz. 11:26.
Odpowiedz cytując