Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2011, 09:59
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Głównie Pisowcy żyja w Polsce agentów,układów,czerwonych sitw itd. zapewne dlatego ,że wszystkie swoje niepowodzenia życiowe zwalają na "układ" ktore ciagle miesza w ich żywotach. A co do refleksu ,to rzeczywiście sie wykazali 16 lat po fakcie rozpoczęli rzekomą deubezkizacje itd. Tylko teraz mi nie pisz znów o Nocnej zmianie bo juz nei mam ochoty rozpoczynać tej dyskusji od nowa
..
Tylko mnie upewniłeś że żyjesz w wykreowanym przez Agorę różowym świecie.
Idz do szpitala i nie daj w łapę za operację - nie mówię o terminie który trzeba sobie zalatwić, wystartuj w intratnym przetargu bez znajomości, zobacz kto jest w radach nadzorczych spółek prywatnych ( np.pewnie Petelcki jest specem od biotechnologi bo zasiadał/zasiada w Biotonie , razem z Walendziakiem) moze po to żeby pewne sprawy przepychac po znajomosci..?, dowiedz się albo po prostu pomyśl skąd kasę na TV w 89r.- po 45 latach komuny i braku prywatnych majatków- mieli nagle Walter czy Solorz i komu teraz za to dziękują mieląc takim jak ty w glowach. Skąd się wział taki Mazur i z z potężnym majątkiem w latach 90-tych wylądował w USA, czemu zabójców Papały nie udało się znaleźć,jakim cudem gangsterzy polscy byli agentami SB/WSI (sprawa wiedeńska Boguckiego),sprawy Olina,Kata i Minima, czemu w sprawie Olewnika żadna prokutaratura nie mogla sobie dać rady , świadkowie,dokumenty i sprawcy ginęli, zacierano ślady w prokuraturach .
Słyszałeś o aferze FOZZ?
Oczywiście można mnożyć i mnożyć setki takich sytuacji - ale komuś mającemu klapki na oczach trudno to udowodnić.
Jak to nie są kwestie układów, sitw, agentow WSI/SB i cię to nie przekonuje to faktycznie nie mamy o czy rozmawiać
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej