Wyświetl pojedynczy post
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2011, 17:43
To dzisiaj pokazali co to jest profesjonalizm w organizacji meczu. Człowiek wchodzi na mecz z synem, siada na sektorze w pełnym słońcu, plaża maksymalna i myśli jak tu się schłodzić. Jak ? Odpowiedź prosta. Zimnym napojem kupionym w jednym z kilku okienek cateringowych. I jakie jest zdziwienie kiedy okazuje się że kilka minut przed końcem pierwszej połowy to można sobie kupić ale gorącą herbatę lub kawę. Podobno mają być później .... były przez 10 min w trakcie drugiej połowy.

I proszę niech nie wypowiadają się Ci którzy sobie siedzieli cały mecz w cieniu że zawracam głowę i czepiam się.

I do czego też zmierzam. Taki akcjami to zarobią na pewno kokosy. Precle, kiełbaski itp . Tylko żaden nie potrafił sprawdzić jaka pogoda będzie na mecz. Ze nie będą schodzić ciepłe napoje a zimne w ilości 200 razy większej. To sobie jeden z drugim imbecylem strzelili samobuja. Teraz na każdy mecz będę kupował sobie 0,5 litrowe napoje a Wisła lub najemcy Wisły już na mnie nie zarobią w tym zakresie. I pewnie postąpi tak wiele osób.

Marketingowo i wizerunkowo tragedia. Zastanawiam się czy ktoś pozwoli sobie na słowo przepraszam.

Aha. Ja tam 2 godziny wytrzymam ale co mam powiedzieć 6 letniemu dziecku ? Kupić precla z solą ?
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 03.04.2011 o godz. 17:49.
Odpowiedz cytując