Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2011, 21:14
Przegrac taki mecz to nie jest wstyd, to jest ....a kpina i ja bym na miejscu tych gwiazdeczek samo sobie naplul w twarz, a najlepiej przy.......il z barana w sciane, tak dlugo bym w te sciane walil, az bym zrozumial ze jestem cieciem, ktory zarabia duza kase a gra jak paralityk.
Skorza to nie trener dla Legii, Antolovic,Skaba czy inne Kostie to nie bramkarze dla Legii, Komorowski mial dzisiaj zly dzian, gra dosyc poprawnie ale to nadal nie zawodnik na Legie, Manu to nie zawodnik na Legie...dobra 3/4 skladu to jakies ....a nieporozumienia

Wisla jest lepsza, tutaj nie ma co dyskutowac. Problem w tym ze widze tutaj jakies totalne pokemony dostajace orgazmu po porazkach Lecha,Legii, Jagi. Cieszycie sie ze wygracie buraczana lige z ogromna przewaga, ale w pucharach nakopie wam pastuch z kraju wielkosci Nowej Huty ? Pogratulowac.
Oczywiscie bedziecie mieli MP i szanse gry o LM, ale jesli druzyna gra 3x spotkan z totalnymi opierdalaczami i potem spotyka druzyne pastuchow, ktorym sie jednak chce to wychodzi gdzie kto jest.

Dzisiaj gratuluje Wisle Krakow Mistrzostwa Polski, gratuluje tez Jagielloni drugiego miejsca, trzecie ktos tam zajmie.

Mam szczera nadzieje ze dzisiajsza Legia nie zagra w zadnym meczu rozgrywek europejskich. Po tym co soba reprezentujemy to wstyd pokazac sie poza Warszawa, nie mowiac juz o Europie.

To by bylo na tyle. Szkoda mi sil na opisy frajerow ktorzy dostaja u siebie 3 bramki od zespolu pokroju Ruchu Chorzow, ktory to zespol powinien byc GOLONY przez te gwiazdki, zajechany tak by prosil o najnizszy wymiar kary. Czego ja jednak wymagam od tego calego sztabu...pilkarzy,trenerow, Miklasow...
Powód: ległe to masz w dupie Ty parszywy trollu :D
Ostatnio edytowane przez kreseq : 02.04.2011 o godz. 21:18.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując