Gwiaździsty napisał(a):

Jak widać z merytoryczną odpowiedzą to sam masz problem, ale w elektoracie PO to norma. Zacytowałem tylko Twoje zdanie ( "..przeciez dalej pisalem o legalizacji, nie tylko narkotykow ale i prostytucji, zeby kazdy mogl sam wybrac co dla niego dobre a co zle!!!")
i tą Twoją "filozofię" przystawiłem do np. małżeństw homoseksualnych.
A że w elektoracie PO modne jest hasło "Róbta co chceta" to nie dziwi mnie, że chcesz legalizować wszystko i wszystkich. A tu nagle się okazuje, że nie ?
|
Ja wiem ze Wy jako elektorat PISowski lubiecie wrzucac wszystko i wszystkich do jednego wora, ale zycie nie jest takie proste. Wszystkim chcielibuyscie pokazac jak maja zyc, na szczescie Wam sie nie uda
Tak sie sklada ze ja nie naleze do elektoratu PO

Nie glosowalem ani na Prezydenta Komorowskiego ani na nikogo z tej partii w wyborach do sejmu ani samorzadowych...
Rozj...alem Ci konstrukcje?
Nie mozesz uwierzyc jak to mozliwe ze ktos chce leggalizacji prostytucji oraz miekkich narkotykow, ale jesli chodzi o pary homoseksualne , pedofilie, zoofile i inne zboczenia, to juz nie?
jak widzisz ludzie sa rozni i nie kazdego da sie tak latwo po PISowsku zaszufladkowac
Pozdrawiam