Wyświetl pojedynczy post
cpc
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.04.2011, 09:06
RAF napisał(a):Wyświetl post
W polskiej polityce jest jeden problem. W mojej ocenie dla PO nie ma alternatywy. Ja jestem zwolennikiem PO, oddalem na nich swoj glos w wyborach w 2007 roku, ale widze rowniez ich bledy i gdybym w pazdzierniku br. mial mozliwosc to wybralbym inna partie. Ale innej mozliwosci nie ma. Prawicy RP i PJN nie licze, SLD nie ma szans na wygrana a PiS. Wlasnie PiS to jest najwieksza tragedia polskiej polityki. Nie moge pojac jak tylu ludzi wyksztalconych moze opowiadac takie glupoty. Strachem mnie napawa rzad z Kaczynskim, Macierewiczem, Fotyga, Brudzinskim, Blaszczakiem, Kempa i Hofmanem na czele. Wybierajac PO wybieram mniejsze zlo. Na dzis, nie jestem na tyle za PO ile jestem przeciwko PiSowi.
Głosuj na UPR i będziesz miał mniej zgryzot Dodam, że moim skromnym zdaniem, to jest jeszcze mniejsze zło niż PO.
A co do PiSu to mimo mojej niechęci do tej partii to gdyby doszlo do władzy chętnie zobaczyłbym kolejny zestaw "autorytetów moralnych" III RP(zwanej tu i ówdzie UBekistanem) tłumaczących się ze swojej agenturalnej działalności w PRL, oczywiście zarejestrowanych bez swojej wiedzy i zgody, a jakże inaczej
Ostatnio edytowane przez cpc : 01.04.2011 o godz. 09:12.