Wyświetl pojedynczy post
Devonisch
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2011, 22:04
fanfan napisał(a):Wyświetl post

Jasne , walka o Mistrzostwo wchodzi w decydującą fazę a Ty chcesz wywalić 30 % pierwszej drużyny i wstawić na ich miejsce młokosów którzy w większości nie zagrali nawet 1 minuty w ekstraklasie . Brawo , przyznam szczerze że jeszcze niczego głupszego nie słyszałem . Prawdę mówiąc gdyby w jakimś ważnym meczu nam nie szło i musielibyśmy gonić wynik to wolałbym wpuścić Łobo, Gułę albo Żurawia którzy mogliby zagrać jedną dobrą piłkę , dośrodkować dobrze , strzelić i odwrócić losy meczu niż wpuszczać młodziana od którego niczego wielkiego wymagać nie można , przykładem świetnym jest tu Burliga który wszedł za Cikosa w ostatnim meczu i w defensywie tylko statystował a przecież Bury już ma kilka meczów na koncie w E-klasie więc strach pomyśleć co by było z debiutantem. Co do zachodu Europy to tam z pewnością nie jest tak jak Ty piszesz , oczywiście czasami jakiś trener postawi na kogoś bardzo młodego ponieważ bardzo dobrze rokuje i jest uznawany za wielki talent ale to są pojedyncze przypadki , większość młodzieży jest wprowadzana powoli , rozsądnie na końcówki już rozstrzygniętych spotkań i dopiero po jakimś czasie ( sezon, dwa) trener jeśli uzna że dany zawodnik robi postępy zaczyna grać coraz więcej ale musi coś sobą prezentować !
Posłuchaj no uważnie. Teksty należy czytać ze zrozumieniem. Niczego głupszego nie słyszałeś To sobie oglądnij posiedzenie sejmu a odemnie się odp....l
A co mojego tekstu. Nie chodzi mi o rewolucje teraz. Tylko o politykę długofalową. Sam piszesz, że oni nie mają minuty doświadczenia w pierwszym zespole. TERAZ SOBIE ODPOWIEDZ NA PYTANIE: DLACZEGO NIE MAJĄ?
Jedna z odpowiedzi: Bo taki np. Żurawski co zarabia więcej niż cały młody skład blokuje im miejsce. Nie wnosząc kompletnie nic do zespołu.
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując