Wyświetl pojedynczy post
Jot
Banita

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2011, 16:28
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Tak ja chcę zestawiać. Przynajmniej ja po jednym browarze czuję się równie genialnie jak ty po jednym joincie i nie widze problemu z prowadzeniem samochodu. Jak równośc to równość. Inna sprawa że zalegalizowanie grama narkotyku to dla zdolnych prawników podstawa do obrony handlarzy którzy mieli przy sobie małe ilości i sie tłumaczyli że to na ich wlasny użytek.A naprawdę sprzedawali to dzieciakom w szkole
Wogole nie rozumiem po co komu jointy żeby sie dobrze bawić- co tacy wszyscy nieśmiali że muszą się upalić? Jak ktoś ma problem ma browary , ma wóde , wina- życ nie umierać , hulaj dusza. A praktyka jest taka że dziś joint, za jakiś czas to za mało - i czas na amfe, później kokę,może here a potem Rakowice
Nie masz pojęcia o czym piszesz. Temat znasz tylko z odpowiadań Ale dobrze, utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że twoja aktywność w tym temacie jest tylko desperackim bełkotem ledwo odrośniętego łebka od ziemi, który nigdy bucha marychy nie złapał.
Podobnie desperacko uwielbiasz i bronisz PiSowców

wislak68 napisał(a):
No ten dylemat musisz rozstrzygnąć sobie sam w swoim sumieniu. Dla ułatwienia dodam tylko że w tym wypadku "idiotycznie" nabiera specjalnego znaczenia: czytam Twoje posty, odpisuję i w sposób bezwiedny tak to właśnie wychodzi
Ja nic nie muszę rozstrzygać.
Idiotycznie sprowadzasz moje posty do formy prześmiewczej, przy czym masz jasno i wyraźnie odpowiedź co o czym sądzę. Skumpluj się z Drozdem i Arapaho, oni też tak lubią