Wyświetl pojedynczy post
wujekWojtek
Senior Member

Od: 02.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2011, 21:58
1. 600 minut - Ty liczysz tylko mecze w ekstraklasie czy ogólnie? Bo trzeba dodać, że w większości przypadków wchodził z ławki na parenascie, paredziesiąt minut i ciężko się sprawdzić w takim krótkim okresie czasu. Nie będę tych minut dokładnie rozdzielał na czynniki pierwsze ale duża ich część przypada na początek Riosa w Wiśle, gdy np, nie było jeszcze Maskaanta i np zanotował b.dobry mecz z Widzewem, gdzie każdy już zaczął się nim zachwycać (popraw mnie jeśli się mylę). To chyba nie był jednak Widzew, już nie pamiętam tak dokladnie.

2. Podana przez Ciebie cena 1,3 euro to spekulacje które może były aktualne rok temu jak go wypożyczaliśmy. Dokładna wartość nie jest nigdy podana do publicznej wiadomości. Za 1.3mln euro go na pewno nie wykupimy. Połowa tej kwoty to max i myślę że w negocjacjach możemy tę kwotę mocno obniżyć

3. Nie widziałem meczu z Podbeskidziem, to przyznam, jednak musisz przyznać, że cała drużyna się zaprezentowała słabo. NIe można skreślić zawodnika po jednym beznadziejnym meczu , tak jak nie można się zachwycać po jednym wspaniałym. Jak np Melikson po meczu z Arką - każdy był nim zachwycony i słusznie, co pokazał w dwóch kolejnych meczach, ale np z Polonią trochę zgasł. Sam nie jestem zwolennikiem zawodników jednego meczu, ale Riosa w pierwszym składzie chcę zobaczyć w Ekstraklasie już od jakiegoś czasu, po tym skrócie co zobaczyłem chciałbym go zobaczyć tym bardziej.

4. Tylko, że Riosa nie możemy wypożyczyć nigdzie indziej. Po to go wzięliśmy żeby próbować go w Ekstraklasie a nie w ME.

Z tym brakiem kultury może trochę przesadziłem, także sorry, chodziło mi o ten brak myślenia własnie. Pozdro
Odpowiedz cytując