Wyświetl pojedynczy post
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2011, 21:36
wujekWojtek napisał(a):Wyświetl post
Hola hola. Ale od czegoś jest ta ME. Jak z Lechem Jirsak nie trafił do 18 meczowej to sam prosił żeby grać w ME, po czym zanotował świetny mecz z Legią. Rozumiem, że jest to ME ale nie mówię od razu, że ma dostać miejsce na stałe w pierwszej jedenastce.

W meczu z Podbeskidziem słabo zagrała cała drużyna, nie tylko Rios, poza tym jeśli mamy oceniać ostatni mecz to np Pareiko powinien wylecieć bo mógł się lepiej zachować przy obu bramkach dla Polonii.

W ofensywie na 6 pozycji 5 jest obsadzona dość mocno i tylko w pomocy obok Melexa i Sobola jest miejsce na roszady - Sivakov, Jirsak, Garguła, Łobodziński. Teraz Andy dobrze się zaprezentował i mówię, że można, go wsunąć właśnie tam, nie jako napastnika.

Umiem myśleć i dlatego piszę tu swoje zdanie, do czego mam prawo. Wiecej kultury by Ci się przydało w wyrażaniu własnego zdania.
Po pierwsze prawie 600 min to nie jest mało czasu na sprawdzenie się.
Po drugie nie ma żadnych szans na wykupienie owego napastnika za ustaloną cenę pierwokupu 1,3mln euro więc chyba lepiej wystawiać np Jirsaka, który pokazał swoją wartość z prawdziwym przeciwnikiem a nie tylko z pachołkami.
Po trzecie jak zawodnik grzeje ławę pół roku i nagle dostaje szanse 90 min z zespołem pierwszoligowym to powinien tyrać za trzech, a w tym meczu którego chyba nie oglądałeś to był cień zawodnika.
Po czwarte wszyscy z jednej strony oczekujecie wprowadzania nastolatków jak Nalepa, a z drugiej wymagacie wyników godnych mistrzów. Właśnie od tego jest ME i wypożyczenia bo w ich wieku dla zawodnika najważniejsza jest regularna gra nawet szczebel niżej a nie 10 min w Ekstraklasie...

Konkretnie mi napisz w czym brak mi kultury? czy napisałem : "uzytkownik wojekWojtek nie umie myśleć"?
Ostatnio edytowane przez yogul : 30.03.2011 o godz. 21:39.
Odpowiedz cytując