wujekWojtek napisał(a):

Yyy, ja w tym skrócie widziałem znacznie więcej niż tylko 3 bramki. Dodajmy asystę, kilka groźnych strzałów i co ważniejsze, kilka odbiorów i zainicjowanie akcji.
Myślę, że jak szansę dostawali Jirsak, Sziwakow i inni to teraz Andy ją powinien dostać. Druga linia wg mnie powinna się składać z Wilka, Melliksona i Riosa własnie. Chyba, że ewidentnie się nie bedzie sprawdzać to zmienić go po przerwie.
|
TSWojtas napisał(a):

|
Rios zasłużył na wyjściowy skład z Jagą!
|
Zdecydowanie zasłużył również na pomnik przed stadionem !
...
Czy tu jeszcze ktoś myśli przed napisaniem posta?! Jeden pisze w innym temacie że żal mu Korony, inni tu że Rios zasługuje na pierwszy skład.
Czy Wy jesteście kibicami sportowymi od wczoraj?
Napastnik który bedzie kosztował 1,3 mln euro w ciagu ośmiu miesięcy rozegrał 581 min na boisku w oficjalnych meczach. Podkreślam napastnik. Może wybił się bo jest fenomenalnym asystentem? hm w ciągu 14 występów jedna asysta.
a wy się podniecacie jak dzieci bo zaliczył dobry występ w rezerwach po oglądnięciu 5 min skrótu.
a poziom Młodej ekstraklasy można podziwiać np przy piątej bramce dla Wisły gdy Andy zabiera piłkę spod nóg dwóch obrońców którzy stoją jak pachołki. Ogarnijcie się trochę. Albo oglądnijcie mecz z pierwszoligowym Podbeskidziem i 90 min waszego pewniaka do pierwszego składu.