kreseq napisał(a):

Nie maja pomyslu na gre. Do tego Peszko gra jak jakis paralityk, Blaszczykowski widac ze nie w formie i sporadycznie przyjmowal pilke poprawnie. Reszta grala byle jak, bez pomyslu i bez checi.
Trudno by ktos odnotowal obecnosc Kucharskiego, skoro on w pilke juz nie gra... Kucharczyk ( bo tak ma na nazwisko ten zawodnik ) Odebral 2 pilki i dwa razy wrzucil ze skrzydla pilke ( raz do Grosickiego, ktory nie doszedl do wrzutki )
|
Poprawiłem, mój błąd ale jakoś specjalnie nie czuje potrzeby uczyć się jego nazwiska bo pewnie za max rok nie będzie mi to do niczego potrzebne. Nie zmienia to faktu, że aktualnie wkład Kucharczyka ( nie Kucharskiego) jest mniej więcej na podobnym poziomie do Kucharskiego - mówię o sytuacji na dzień dzisiejszy. Jeleń z kołnierzem ortopedycznym, Brożek ze złamaną nogą a nawet Sosin wygrzewający się na cypryjskiej plaży są lepsi od niego. Nie pokazał nic szczególnego w Legii ale w kadrze gra.
Tylko chorej wyobraźni Smudy ten wielce obiecujący zawodnik zawdzięcza to, że ma okazję uczestniczyć w kolejnych kompromitacjach zbieraniny nazywanej reprezentacją.
Czy ktoś wie czemu nie zagrał dzisiaj Pawłowski? Czyżby ilość występów w pierwszej reprezentacji była już wystarczająca z punktu widzenia jego cv?