1. Sambo, posługujesz się takim samym argumentem, jak Jarosław Kaczyński. Tysiącę dróg krajowych w przebudowie, tysiące przebudowanych, uproszczone procedury, ponad tysiąc kilometrów dróg szybkiego ruchu w budowie, a niektóre już oddane do użytku, a ty mi mówisz, że obwodnicy Łapczycy nie będzie. Co to za argument? Ma służyć pokazaniu, że Tusk nie buduje dróg?
2. Odnośnie autostrady do Szarowa, to czas pokaże. Ja uważam, że jeszcze w tym roku wyłonią nowego wykonawcę. Zobaczymy ;-)
3. Specustawa skraca
m.in. czas wydawania decyzji środowiskowych z 300 do 100 dni. To - twoim zdaniem - źle?
4. To nie czary, tylko fakty. Ale wiem, że trochę bolą tych, co uważają, że rząd nic nie robi.
wislak68 napisał(a):

1. Kolego Siwy: bardzo dziekuję za załączony cytat i Twoją interpretację przerwania prac. Pozwolisz że ze swoimi cytatami i interpretacjami wstrzymam się do powrotu emj10 (o ile rozumiem ma być w Polsce w drugim tygodniu kwietnia). Nie chcę się z tobą licytować bo jak, moim zdaniem słusznie, zauważył sambo, zaczynasz niestety wykazywać objawy "zmęczenia materiału". Mam nadzieję że po powrocie emj10 wyklarujemy sobie wszystkie wątpliwości.
2. Zwróć proszę uwagę że w swoim poście nie wspomniałem ani słowem o tym co nasz abiter powinien a czego nie powinien załączać w raporcie. W przeciwieństwie do Ciebie. Dziecinada.
3. Jak rozumiem dogadaliśmy się że ewentualne wątpliwości interpretacyjne rozstrzyga arbiter i jego decyzje są wiążące dla stron zakładu.
|
1. Proszę bardzo. Myslę, że nie masz teraz wątpliwości, jak brzmiał zakład.
2. Napisałem tylko swoje przypuszczenia odnośnie przyszłej decyzji kolegi emj10. Ty z kolei nie uwzględniasz zdania emj10, tylko od razu ogłaszasz, że cześć normy została spełniona.
3. Oczywiście.
pozdrawiam