Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.03.2011, 19:03
joshi napisał(a):Wyświetl post
fajny wywiad z Wilkiem
http://sport.interia.pl/euro-2012/ne...e-lawe,1614192
Mnie osobiście wcale ten wywiad się nie podoba a szczególnie pytania które zadaje ten dziennikarz w których czuć wielką niechęć do naszego klubu ,przynajmniej mi tak się wydaje . Widać od razu że gość ma jakieś kompleksy na punkcie Wisły, pewnie jakiś kibic Lecha albo innej Amici . Wilk mimo że jest rezerwowym w Wiśle to właśnie transfer do naszego klubu dał mu bardzo dużo i dzięki temu zwrócił na siebie uwagę Dyzmy , takie są fakty , a to że w takich klubach jak Wisła , Legia czy Amica jest czasami ciężej wywalczyć miejsce w 11 niż dostać się do reprezentacji to dobrze to świadczy o tych zespołach i naszej lidze która w końcu się pomalutku rozwija . W podobnej sytuacji co Wilk jest ,np. Wołąkiewicz z Lecha czy będzie Gol z Legii ale oczywiście jak jakiś reprezentant Polski grzeje ławę w tamtych klubach jest ok a jak taka sytuacja ma miejsce w Wiśle to od razu trzeba poruszyć ten temat , trzeba namącić chłopakowi w głowie tak jak to dawniej robiono z Kokoszką( z pewnymi różnicami oczywiście). Może jestem przewrażliwiony na tym punkcie ale pewni dziennikarze a zwłaszcza ich głupie pytania drażnią mnie.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 29.03.2011 o godz. 19:05.
Odpowiedz cytując