Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.03.2011, 20:23
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
Drogi AS82 - odnoś się do FAKTÓW, a nie do swoich poglądów. Masz czarno na białym, że Kaczyński chciał samorozwiązania sejmu, mimo że zdawał sobie sprawę że może nie wygrać i wiedział, że teoretycznie tego robić nie musi:

"musimy przyjmować do wiadomości sytuację, prawdopodobieństwo sytuacji, że po tych wyborach marszałek Sejmu, premier, rząd, marszałek Senatu będą z innego niż nasze nadania. Wiemy też, że w tej Izbie można by powołać większość, ale mimo wszystko jesteśmy głęboko przekonani, że wybory są najlepszym rozwiązaniem dla Polski."

Swoimi stwierdzeniami tylko się ośmieszasz, a największe zażenowanie budzi Twoja nienawiść do Kaczora i calkowite nieprzejmowanie się faktami.
Fakty sa takie ,że był w koalicji z Lepperem i o to mi tylko chodziło,dlatego zabawnie brzmia podniosle slowa Drozda o umoczeniu PO,SLD i PSL ,bo juz gorzej niz z Samoobrona to chyba trafic nie mogl. Co do slow na temat rozwiania Sejmu,to nikt z nas nei wie jakie byly prawdziwe motywy tej decyzji ,a ja nie uwierze ,ze jedna z nich nie byla chec wygrania wyborow przez PIS ,bo z tego co pamietam niektore sondaze dawaly im 1 wsze miejsce.

Skoro ja sie osmieszam nienawiscia do Kaczora to rownie dobrze ,moge napisac ze wy sie osmieszacie "niezdrowym zachwytem nad Kaczynskim" ,pozatym nie mam ochoty sie wdawac znow w jakies przepychanki slowne ,bo zaraz sie pewnie pojawia modowie