Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2011, 19:41
Genkov wszedł w drugiej połowie dobrze strącał piłkę, gorzej z grą przy piłce jak napisał kolega wyżej, miał dwie sytuacje w których był przodem do bramki z piłką przy noce, raz wycofał a raz stracił. Raz też rzucił się szczupakiem do piłki którą moim zdaniem powinien sięgać nogą. Widać że Genkov nie jest w formie bo podejmuję złe decyzje oraz boi się ryzować, chociażby zejść do prawej nogi na strzał w jednej z przytoczonych sytuacji.

No i od razu rozwiązana zagadka z Meliksonem. Oglądam mecz i widzę że mają świetnych technicznie piłkarzy, szybkich zwrotnych coś jak Maor. Jak czytałem to że mają 5 lepszych to powiem szczerze nie wierzyłem w to... teraz przecierałem oczy ze zdumienia.
Dlaczego nie osiągają sukcesów ? Wszyscy moim zdaniem jacyś słabi fizycznie, brakuje im takich fizycznych zawodników silnych jak Sobol czy Głowa, wzrost też nie jest ich atutem. Niby kontrolowali grę a tu jedna wrzutka i Rudnves był bliski zdobycia gola.

PS. Tacy kozacy, że nawet Benayoun siedzi na ławie.
edit: Być może właśnie dlatego, że wraca po kontuzji.
No i ten Rafaelev rzeczywiście tak dobry jak go opisywali. Generalnie tak jak oni utrzymują się przy piłce to nasza repra na ten poziom nie wskoczy.

edit2: Pan Dudu Dahan jest menagerem jeszcze kilku piłkarzy w Izarelu, mam nadzieję że to nie koniec współpracy z tym gościem.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 26.03.2011 o godz. 21:47.
Odpowiedz cytując