Jot napisał(a):

Poziomem cynizmu panie Gwiaździsty zaczynasz Pan dorównywać Panu Drozdowi.
Ciekaw jestem czy Pan, Panie Drozd też taki poziom reprezentujesz na co dzień w kontaktach z ludźmi? Też ten sam poziom cynizmu? A może byłeś kiedyś platformersem, działałeś, tylko cie wyruchali z wyborami i przerzuciłeś się na drugą stronę? Kiedyś tam wspominałeś, że byłeś zwolennikiem PO, tylko "przejrzałeś" na oczy i składasz hołdy Jarkowi...
W temacie o biletach i kumania się z kibicami innych zespołów dałeś popis swoich umiejętności...
Założę się żeś gorszy niż niejedna społeczniara...
|
Może konkretnie napiszesz o co Ci chodzi, jaki poziom cynizmu? Co rozumiesz przez cynizm? Podaj przykład konkretny bo gadasz jak Niesiołowski. Nie wkrecaj sobie, że mam jakiekolwiek związki z jakąkolwiek partią. Poza takim ze raz na jakiś czas głosuję w wyborach. Nie byłem platformersem tylko na nich głosowałem, konkretnie na "premiera z Krakowa". Bo była z nimi Gilowska, był Religa ludzie którzy w porównaniu z SLD to wzory uczciwości. Ludzie którym zależy na polskim państwie. Miał być POPiS. I co ? PiS musiał się męczyć z SO i LPR bo czerwoni z PO PSL SLD woleli przeszkadzać. I organizować białe miasteczka. Gilowska i Religa skończyli jako ministrowie w rządzie PiS, dlaczego nie zostali w PO? Bo widzieli po wyborach co to za partyjka.
W temacie o biletach mówiłem o najczystszej formie tolerancji osób o innych poglądach,w tym wypadku kibicujących drużynie przeciwnej. Ty musisz mieć 5 metrowy płot jak na Legii mnie płotu nie potrzeba. I nie podniecaj się wizją że na całym stadionie chciałbym wymieszać jednych z drugimi. Nie. Chodziło mi o to żeby przypadkowy ktoś kibicujący drużynie z którą akurat gramy mógł iść na główną trybunę oglądnąć mecz bez strachu ze ktoś go rozpozna i pobije za nieodpowiednie miejsce zamieszkania. Jeżeli nie pobicie kogoś jest dla Ciebie formą kumania się to rozumiem oburzenie.
Co do ostatniego to nie wiem, co trzeba zrobić żeby być gorszy niż społeczniara? Nazwać Tuska cudakiem ?