Wyświetl pojedynczy post
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2011, 00:02
Nie oglądnąłem dzisiaj tego dziadostwa Smudy (tzn. nie oglądałem całego meczu, ale widziałem tam jakieś dwie sytuacje naszej reprezentacji w tym fatalne pudło Obraniaka). Reprezentacja za Dyzmy sięga dna i na euro za pewne nic nie osiągniemy. Ja się pytam tylko co w reprezentacji robią tacy piłkarze jak Kaczmarek, Sadlok, Wołąkiewicz, Roger, Glik, Kucharczyk? Na ich pozycjach jest kilku innych, lepszych piłkarzy np. Boruc, Żewłakow (mimo lat na karku jest dużo lepszy, niż Sadlok i Wołąkiewicz) Kaźmierczak czy nawet Mila, który świetnymi występami w Śląsku zasłużył na powołanie czy Patryk Małecki obecnie jeden z lepszych piłkarzy w Ekstraklasie.

Dlaczego jeśli w kadrze grają tacy piłkarze jak Glik, Sadlok, którzy w ostatnim czasie są w beznadziejnej formie to szansy nie dostanie Jarosław Fojut? Możecie mnie za to wyśmiać, ale moim zdaniem jest on dużo lepszym i pewniejszym stoperem od Sadloka czy Glika.

Szczerze mówiąc zaczynam tęsknić za Leo...

Edit:
Jeszcze co do tych piłkarzy powołanych do kadry moim zdaniem dużo bardziej od Pawłowskiego na powołanie zasłużył Maciej Małkowski z Bełchatowa, który jest szybki ma dobre dośrodkowanie i potrafi dryblować...
Ostatnio edytowane przez Titto : 26.03.2011 o godz. 00:06.
Odpowiedz cytując