el Nuero napisał(a):

W tym momencie, przy stanie 0:2, przychodzą mi na myśl dwa pytania:
1) Czy Litwini przed meczem urządzili pielgrzymkę do Aušros Vartai (Ostrej Bramy, jak by co) w intencji o pomyślny wynik meczu z Polską i Hiszpanią?
2) Na ile realne jest, że od jutra Litwini wprowadzą "wizy meczowe" dla polskich kibiców na wszystkie polsko-litewskie mecze w przyszłości? Bo na razie to nasi mają już dwie rozróby na koncie...
|
Niech sobie wprowadzają jakies wizy - jesli tam mamy keidykolwiek jeszcze zagrać to moze niech sobie trawę wychodują
najpierw.
Nie ma co histeryzować bo tego meczu nie ma w ogole co oceniać bo co to za warunki

Jakby mi przyszło grać na takim czymś to pierwsze o czym bym myslal to żeby nie odnieść kontuzji. Ja będę bardzo zdziwiony jak Hiszpanie zgodzą się zagrać we wtorek.
A i tak mieliśmy więcej sytuacji niż Litwini.
Za ten mecz trzeba winić
pzpn i ich przydupasów z sportifve, ze organizują sparingi z takimi rywalami w takich miejscach. O ile pamiętam to w tym terminie mielismy grac z Turcją co chyba byloby logiczne biorąc pod uwagę, że nastepny mecz gramy w tamtym rejonie Europy (Turcja miala teraz wolny termin). No ale Turkom trzeba by zaplacić, a
po co skoro na Litwie też mozna sie najebać. A w czerwcu niby mamy wielkiego rywala Francje tylko, że jest to akurat poza terminem UEFA więc najlepsi zawodnicy francuscy nie zagrają. W terminie UEFA Francja gra natomiast z Ukrainą.