Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2011, 18:50
Fialo
Skończ bo piszesz jak ktoś z gimnazjum. chore obliczenia wyliczenia itp. podobnie robią z pożyczkami tylko 3 zł. dziennie możesz spłacać ale nie o tym...

napisałeś wiele a tak naprawdę nic, straciłeś tylko czas bo Twoja opinia nie ma pokrycia w rzeczywistości. dla ciebie wspieranie Wisły to wywalanie na nią kasy. TYLKO!!

ale skoro jesteś takim materialistom to pokaż mi gdzie na trybunie G ....a mać masz jakieś stoliki żeby coś zjeść? co? ostatnio na meczu widziałem ludzi jedzących kiełbasę na koszy na śmieci!! to jest ....a twój standard? jaką masz ofertę w sklepiku? jedna bułka paluszki kiełbasa i cola! aaa zapomniałem o preclach ale one nie są w barze (chyba raczej pseudobarze) a na jakimś wózku! no pełna EUROPA!!
I nie opowiadaj że stadion nie jest w pełni otwarty bo sektor G istnieje ładnych parę lat.
Skoro klub nie zapewnia sobie innych możliwości zarobku niż bilet to do chuja z takim marketingiem! powiesili plakaty i sądzą że ludzie im przyjdą na mecz? pewnie tak ale tylko jeden raz bo jak ktoś zobaczy że ma kiełbaskę w ręce lub na śmietniku jeść to po.......i sprawę!
może nareszcie zwrócisz uwagę co klub oferuje w zamian za cenę co? o ile by przychody z dnia meczu były wyższe gdyby jeden z drugim w marketingu zauważyli że kasa leży na stadionie i można ją podnieść bez zwiększania cen biletów! trzeba tylko chcieć. a jeżeli nie umieją wypełnić teraz 19tys to albo się nie nadają do swojej pracy albo im nie zależy na zwiększeniu frekwencji.

I nie masz prawa ....a jego mać mówić reszcie co ma robić i jak ma myśleć!
no chyba że chcesz to zapraszam do redakcji wiadomej gazety. tam będziesz sobie mógł zmieniać świat.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując