Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2011, 18:35
A moze i ja cos napisze.. Osoby ktore tutaj pisza ze jest za drogo i co lepsze ZE BEDZIE za drogo troche bezmyslnie to robia.
1. Obecnie ceny sa jakie sa, kazdy je zna. Stadion mamy na 18 tys i jak widac ceny sa nie takie zle bo sie zbiera te 14-16 tys ludzi. Czyli jak widac jest to tak wywazone ze tragedii nie ma
2. Po co placzecie ze z takimi cenami to nie zapelnimy 33 tys. Przeciez jak bedzie caly stadion to te ceny sie obniza! Po co plakac na cos co nie bedzie mialo zapewne faktu. Ja chcialbym aby bilety na narozniki i proste stanialy o najlepiej 10 zl. Na trybuny za bramkami zeby zostalo tak jak jest. Wtedy piknik nie bedzie juz kuszony az tak cenowo zeby zamiast na naroznik czy prosta pchac sie do mlyna
3. Juz teraz ceny biletow u nas wygladaja atrakcyjnie porownujac je z cenami biletow na mecze w Poznaniu czy Warszawie. A trzeba miec na uwadze ze tam sa ceny ustalone juz na zapelnienie calych stadionow (w Wawie 3/4), czyli jak u nas spadna ceny jak bedzie 33 tys to naprawde w porownaniu do cen na Legii i Amice bedziemy mieli tanio
4. Mi sie jedynie nie podoba ze sa tak male znizki dla osob uczacych sie. Mogliby dac wieksze rabaty dla uczniow wtedy rzeczywiscie taki ojciec ktory by chcial zabrac na mecz 2 dzieciakow powyzej 12 roku zycia chetniej wybralby sie na trybuny
5. Na R22 gramy 1 sezon po powrocie. Wszystko jest w fazie "badania". Ceny ustalono takie a nie inne, moze za rok, za dwa bedzie o wiele taniej. Tego nie wie nikt. Jelsi naprawde bedzie slabo wygladala nasza frekwencja to pewnie obniza jeszcze troche z tych cen wiec po co Wy placzecie tak na przyszlosc. Watpie zeby w Warszawie, Poznaniu, Gdansku, Wroclawiu i u Nas dazono do tego aby na stadionie zasiadalo gora 50% calkowitej pojemnosci.
6. Cenowo napewno jestesmy ponad Zydmai i tu jest najwiekszy minus. Jak zrobic aby nowy kibic zamiast na Cracovie poszedl na Wisłe. Na pewno nie bedzie tak ze bedizmey rozdawac bilety po 1 zl jak tam, ale dobry marketing + dobra gra + mam nadzieje wieksze rabaty dla mlodych i troche obnizone ceny na nastepne rundy mam nadzieje ze bedza przyciagac nowych kibicow do Nas.
7. Napewno jest czesc osob ktorym naprawde nie jest latwo zebrac na te karnety/bilety kasy. Ale tak naprawde do wiekszosci to jedno stadionowe przeslanie "ruszcie dupy, ruszcie dupy". Niech sobie kazdy pomysli czy zrobil cos zbey uzbierac kase na karnet a nie wiecznie plakac dla zasady. Bo jak o te 50 zł drozej to pierodle, z ciezkim sercem wydam ale bede sie uzalal i uzalal bo o 50 zl warto jest robic cyrk.

EDIT

Cytat:
Kibic idzie dla historii, tradycji, osiągnięć i atmosfery na danym klubie i nie kieruje się cenami. A Ci co się kierują to zwykli obserwatorzy którzy nie będą nigdy stanowić o sile ABG.
Niestety w Polsce jest tak ze wiekszosc na stadionie to wlasnie tacy obserwatorzy. I oni beda musieli zasilic Wisle w sile 10-15 tys (?) zeby ten stadion zapelnic na full. Chociaz tak naprawde to zapelnienie stadionu to jest taki smieszny slogan. W sumie nie wyobrazam sobie zeby na mecze chodzilo ciagle 33 tys. Jelsi by tak bylo to by oznaczalo ze stadion jest o wiele za maly. Nie moze byc tak ze nie beda sie miescic na stadion wszyscy chetni bo to by bylo anormalne. Mysle ze powinnismy celowac tak w regularne zapelnianie 27 tys-28 tys i zostawic sobie ten margines kilku tysiecy ktore by przyszly na mecz np szlagierowy, ktorzy by przyszli jak bedzie ladna pogoda itp. Nie celujmy w 33 tys bo esli chcemy tyle zapelnic to znaczy ze nam jest potrzebny stadion na 40 tys zeby pomiescic reszte chetnych...
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 25.03.2011 o godz. 18:48.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując