Wyświetl pojedynczy post
letischoo
Member

Od: 11.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2011, 15:20
jacula napisał(a):Wyświetl post
ja sobie nie wyobrażałem z Poloną B. inaczej niż 3 punkty
wyobrażałeś sobie, dobra... ale Wiślacy to też ludzie i nie będą zdobywać 90pkt w sezonie... ale teraz po pierwszym remisie w Ekstraklasie od 8 meczy, zamiast zrozumieć, wesprzeć to mówisz jacy oni nie są dziadowscy, jak nie potrafią w piłke grać... skoro tak to albo idź kibicować na drugą stronę błoń albo po prostu weź idź do Maaskanta i powiedz że zagrasz lepiej niż Mały czy chociażby Sivakov... może da Ci szanse i udowodnisz jak ludzie z forum tobie do pięt nie dorastają w wiedzy o piłce...

następnie... zauważ to że wyleciał przed samym meczem najlepszy póki co (przynajmniej wg. mnie) stoper Wisły - Bunoza,
Juniho dobrze zauważył że mimo wspaniałej gry cracovi w stosunku do nas jesteśmy przed nimi bodajże 21pkt... a poza tym jakby nie patrzyć to my mamy na wiosnę w lidze bilans 3-1-0 a pasy 2-2-0 więc mamy w pkt 10-8... teraz Wisła ma dobry sprawdzian na to czy są w stanie wywalczyć mistrza... ja oczywiście mam ogromne nadzieję że tak będzie i wierze w Wisłe... oby tylko obrona się dobrze zorganizowała... Bunoza, Cikos, teraz jeszcze Paljić i w końcu będziemy kończyć sezon młodą ekstraklasą w obronie;/ ale jakoś trzeba sobie radzić... panowie do boju i nie dać się walczyć i będą 3pkt;D
Odpowiedz cytując