Wyświetl pojedynczy post
Tenzen
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.03.2011, 10:10
@Arapaho - wyróżniłeś Meliksona i Małeckiego bo się wybijają indywidualnymi zagraniami a nie grą zespołową.

Kirm nie jest zły. Wilk nie jest zły. Pajić z Cikoszem też potrafią się włączyć. Walory Genkowa też można by wykorzystać.

Oddalibyśmy za dopłatą teraz komuś Łoba, a pewnie stałby się wyróżniającą postacią. Tak jak Leńczyk zrobił z Ćwielongiem, a wcześniej wybicie Niedzielana w Koronie.

Trzeba ich tylko zgrać, nauczyć grać razem bo inaczej można odnieść wrażenie, że Podbeskidzie i Polonia Bytom mają lepszych piłkarzy.

Na razie nie widać zbyt wielu wyuczonych na treningach zagrań.

Nie wiem czy trener robi dobrą minę do złej gry mówiąc, że "język nie jest ważny i liczy się tylko język piłki" czy może on sam w to wierzy?

AYALA napisał(a):Wyświetl post
Maaskant wyciska maxa z potencjału tych zawodników jacy są obecnie w drużynie
Z Kirma trochę wycisnął, ale gość ma jeszcze więcej w zapasie. Ale z napastników nic nie wyciska. Genkov, Rios, Żurawski, Boguski przed ostatnią kontuzją był cieniem samego siebie. O obrońcach nawet nie mówię. Maaskant skupia się chyba tylko na linii pomocy.

Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Hives4 napisał(a):Wyświetl post
To proponuję, by powyciskał jeszcze troszeczkę z Jaliensa, Genkova, Łobodzińskiego i Garguły...
Coś mi sie wydaje, że z dwóch ostatnich zostały już nędzne łupiny, wiec nie ma co wyciskać. Jaliens też na razie daje do zrozumienia, że wszystko co miał do zaoferowania wycisnęli z niego w Holandii, więc potencjał do wyciskania widzę tylko w Genkovie
Ja to widzę dokładnie odwrotnie. Łobodziński był najlepszym zawodnikiem z Podbeskidziem, Garguła gdyby też potrafił wejść w tą drużynę to nie byłoby z nim tak źle.

Ale wygląda to tak, że na pozycję Łoba i Garguły jest konkurencja, a zamiast Jaliensa i Genkowa nie ma kogo wystawić.

Tak jak Smuda naturalizuje Arboledę bo nie ma środkowych obrońców, a będącym w połowie polakiem Meliksonem gardzi bo na środku ma duży wybór.
Ostatnio edytowane przez Tenzen : 24.03.2011 o godz. 10:17.
Odpowiedz cytując