Wyświetl pojedynczy post
KROKU
Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.03.2011, 19:56
Ceny muszą być obniżone bo jest w Krakowie wielu przyjezdnych i nie każdy kto jest na meczu musi być od razu wielkim fanem Wisły żeby zapełnić stadion musimy przyciągnąć też takich co chcą oglądnąć dobra piłkę w polskiej Ekstraklasie i jak będzie miał wybór oglądania za 35 albo 10 (wiadomo gdzie) to pójdzie tam ja nie mówię żeby mieć takie same ceny jak oni ale jak u nich najtańszy kosztuje 5 dla studentów to niech u nas kosztuje 8-10 jak kobiety za darmo to u nas niech wchodzą za 5-8 emeryci też niech wchodzą za 10 a dzieci do lat 12 5-8 a nie mam dwóch synów żonę i chcę iść ma mecz na sektor na górze na środku i muszę płacić ze 200 paranoja to przy takich cenach to pójdę z rodziną raz na sezon a tak to będę chodził sam ludzie opamiętajcie się i nie mówcie o jakimś niesamowitym poziomie naszej gry jesteśmy pierwsi i na pewno lepsi ale bez przesady niech będą droższe ale nie tyle i nie porównujcie nas do Lecha i Legii bo na nasze mecze będą chodzić kibice z Małopolski a nie z Wielkopolski czy Mazowsza
Odpowiedz cytując