Wyświetl pojedynczy post
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.03.2011, 11:34
Borinho napisał(a):Wyświetl post
Ja tam uważam że Sivakov jest przeciętny dał bym szansę Gargule 60 minut z Jagą ... Jirsak na zmianę na jokera pasuje idealnie . Co do Łobo nie ma się co poniecać !!! ... mecz był z Podbeskidziem !!! słabą drużyną a jego gra mało efektywna ... Strzały mocne owszem ale niecelne albo łatwe do wychwycenia . W jednej akcji powinien był podać była by sytuacja jeden na jeden to się na strzał podpalił !!! . Wrzutki też nie wiele wniosły !!!. Dla mnie ten Łobodziński to największa pomyłka transferowa Wisły od lat w stosunku Cena - Jakość !!! . Gra tutaj od 2008 roku a mamy już 2011 rok i co przez 3 lata na palcach jednej ręki można wymienić jego dobre występy . Nie wiem czym to jest spowodowane presją .. nie wiem klub mu nie pasował a może po prostu ktoś za bardzo pojechał na opinii Don Leo !!!... Jak widać na przykładzie Zahorskiego czy Pazdana Leo pomylił się nie raz na wyrost promował tych piłkarzy. Uważam że Łobodzińskiemu należy dać wolną rękę w szukaniu klubu od czerwca !!!!. Może jakaś 2 Bundesliga z dolnych rejonów albo Zagłębie , Arki go przygarną tam bez presji za mniejsze pieniądze da radę . Da
Jakby się ograł może byłoby lepiej, tylko że 3 lata ogrywania to trochę za dużo jednak.
Odpowiedz cytując